Over ons

 

HOME ATTITUDE BREEDER

 

Over ons

 

Ik, Chrisje en mijn Bart, zijn niet alleen trotse hobbyfokkers, maar ook gepassioneerde liefhebbers van deze prachtige honden. Onze reis met dit ras begon met onze eerste Schotse Collie, “Loppe”, waar we lang naar hebben gezocht en wiens komst het wachten meer dan waard was. Loppe was een schat van een meid, zeer leergierig en heeft ons gezin 16 mooie jaren lang vergezeld.

Sindsdien hebben we vele anderen verwelkomd in onze roedel, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid en charme. Onze honden zijn niet alleen huisdieren, maar leden van onze familie. Ze liggen ’s avonds allemaal gezellig binnen, genietend van de warmte en genegenheid die ons huis biedt. Overdag zijn ze buiten, waar ze kunnen ravotten en echt hond kunnen zijn.

Op onze Facebook- en Instagram-pagina’s delen we graag de avonturen die we beleven tijdens onze wandelingen en momenten met onze geliefde honden en pups. Het is een genot om te zien hoe ze spelen, touwtrekken en tikkertje spelen, altijd vol enthousiasme en vreugde.

Elk lid van onze roedel heeft een speciaal plekje in ons hart en draagt bij aan de liefde en warmte die ons definieert.

“Home attitude breeder”

 

Schuurmans
Christel